Fogyás vagy ruhacsere? :)

Friss topikok

  • Paco: @NikiMiki82: Köszönöm az elismerést! Lájkold a blogot Te is, Te lehetsz a tizedik. :) Ps.: A köve... (2012.01.09. 21:22) A 90 napos diéta leírása

Archívum

HTML

Jó nap volt!

2012.01.14. 23:04 :: Paco

13. nap

Ma nagyon jól ment a futás. Komolyan meglepődtem. Tegnap 20 perc fölé csúszott a 3+2, most 19:06 alatt lefutottam a 3.140 métert! :) Lehet gratulálni. Alig várom, hogy 19 perc alá kerüljek, mert akkor emelni fogom a távot 4.420 méterre, ami már nagyon nem 3+2, hanem  3+3+1!

Emellett reggel bementünk 76 alá, egészen pontosan 75,9 kg-ot mutatott a mérleg. Igaz ugyan, hogy ez gyümölcsnap után volt. Holnap mi lesz, nem tudom.

Ma nagyon finomat ettem! A reggeli a szokásos KV+gyümölcs volt, nem is az az érdekes. Az ebéd volt nagyon finom: Baconbe göngyölt, májjal töltött pulykamell (holnap megy a recept) chilis káposztasalátával! :) Azután egy bögre erőleves, aminek az elkészítése nagyban hasonlít a marhahúslevesre egy lényeges eltéréssel. A vacsora is ez volt természetesen, ilyenkor nem lehet más, leves nélkül. Így most nagyon jól érzem magam.

Sikerült összehozni öt receptet is, amik ki is kerültek. Lassan csökken a lemaradásom, viszont jöttek hozzá újak is. :)

A mai termés:

Ezért most ezt a posztot le is zárom. Holnap folyt. köv. Sziasztok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://90napeloszor.blog.hu/api/trackback/id/tr533546318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása