Fogyás vagy ruhacsere? :)

Friss topikok

  • Paco: @NikiMiki82: Köszönöm az elismerést! Lájkold a blogot Te is, Te lehetsz a tizedik. :) Ps.: A köve... (2012.01.09. 21:22) A 90 napos diéta leírása

Archívum

HTML

Zöldségnap, remélem cukkinis lecsóval

2012.01.07. 10:07 :: Paco

6. nap

KV, banán, alma pipa. Komfortérzet átlagos, délig kibírom. :)

Ma keményítőnapunk van (gyk.: [továbbra is magamra gondolok] zöldségnap). A menü valószínűleg cukkinis lecsó lesz. Csak azért nem biztos, mert még nem ért haza Jujóka a bevásárlásból és nem tudom mit sikerül vennie. Lehet, hogy padlizsánnal csinálunk valami, majd kiderül. Tegnapról még maradt egy kis saláta, ebből:

Vegyes saláta

Fejből mondom, remélem jól idézem: a  zöldség semleges, bármikor lehet enni. Nyersen. Mivel nem csak joghurttal vagy olajjal szeretem, hanem fűszerezés nélkül is (még akkor sem sózom meg a paprikaparadicsomuborkát, amikor szalonnához eszem) nem lesz büntetés elpusztítani a maradékot.

Nagy csábítás a gyerkőcök ebédje is. A leves ugyan nem vonz, mert ma nekem  nincs, de a borsófőzeléket bármikor el tudom pusztítani. Ők is imádják. :) Virslivel. Nem tojással (főtt- vagy tükörtojás, vagy bundás kenyér), hanem VIRSLIVEL. Artúr minden nap elmondta a héten, hogy ő bizony borsófőzeléket akar ennei. Mindezt azután, hogy megkérdeztük tőle mit szeretne vacsorázni. Ezt vagy ezt vagy ezt? Borsófőzeléket! Az most nincs kisfiam, ezt vagy ezt vagy ezt kérsz? Borsófőzeléket virslivel! :) Ennyire szereti és ma ez lesz ebéd nekik. Amit mi eszünk Jujókával majd lefényképezem. Bár Artúrt ismerve ő is enni fog belőle. :)

A száraz tények: tegnapról mára nem vesztettem a súlyomból semmit. A mérleg ugyanúgy 78,0-t mutatott mint tegnap reggel. Vagy beleégett a szám a kijelzőbe, vagy tegnap sikerült sokat ennem a húsból vagy nemtom. Pedig tegnap este is futottam. ami idő szempontjából rosszabb lett, mint csütörtök este (7:50), de tegnap éreztem eddig a legjobban magam a futás után. Az emelkedőn felfele futottam végig haza, mégsem volt kemény lihegés (volt, de nem olyan, mint szerdán) és nem éreztem magam annyira kifacsartnak sem.

Kíváncsi vagyok mikortól fog hiányozni, mikortól fogom várni az esti futást. :)

Szólj hozzá!

Címkék: saláta cukkini keményítőnap borsófőzelék

A bejegyzés trackback címe:

https://90napeloszor.blog.hu/api/trackback/id/tr323525843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása