Fogyás vagy ruhacsere? :)

Friss topikok

  • Paco: @NikiMiki82: Köszönöm az elismerést! Lájkold a blogot Te is, Te lehetsz a tizedik. :) Ps.: A köve... (2012.01.09. 21:22) A 90 napos diéta leírása

Archívum

HTML

Harmadik ciklus: DONE

2012.01.13. 21:27 :: Paco

12. nap

Gyümölcsnap volt, elmúlt, de nem fáj. :) Csak szokás szerint éhes vagyok. Reggel két banán és egy alma volt. Délben egy barack konzerv két banánnal, most este egy alma és két mandarin. Nem csoda, hogy ettől fogyni lehet.

Eszembe juttatta a Kedvesem által próbált "káposztaleves diétát" vagy valami hasonló a neve. Akkor is lehetett gyümölcsöt enni, de mást nem. Káposztaleves, ez van. Választhatsz: kéred vagy nem kéred. :) Az elején, az első két-három napban még tetszett, a végén pedig csak annyit mondott: "Már tudom miért hatásos ez a vacak, nem akarsz enni egyáltalán."

Egy picit így vagyok most ezzel. Tényleg kevesebbet eszek, mint tavaly év végén. de ezek a bizonyos napok, ráadásul ilyen sűrűn megviselnek.

Most jöttünk haza a moziból, ahol megnéztük ezt a filmet (Mission Impossible: Fantom protokoll):

IMF.jpg

Én is majdnem így nézek ki, amikor futok. Kapucni a fejemen és futok, loholok. Nem vagyok ilyen morcos, cserében a futás végén lihegek. :) A film egyébként tökéletes, pont azt hozta, amire vártam. Egy akciófilmet, ahol nem feltétlenül a cselekményre és a párbeszédekre kell figyelni, mint például az Elnök emberei sorozatban, a látvány, különösen a "bolygók" ;) tökéletesek (Aki látta a filmet, az tudja mire gondolok. Szó szerint idéztem.). Ha még mindig nem esett le, akkor itt egy kis segítség:

IMF2.jpg

Igen, Paula... Az arca kicsit a "The Rock"-ra emlékeztetett a Skorpiókirályból, de ha ebben a ruhában látnám meg, erősen koncentrálnom kellene, hova is nézzek. Az IMF-nél (Impossible Mission Force) dolgoznak, kemény csapat. Ha valaki a másik hárombetűs itnézményre gondolt volna az IMF-re, akkor megnyugodhat ott is dolgoznak nők:

IMF3.jpg

Ő Christine Lagarde, a másik IMF (International Monetary Found) főnöke.

Kicsit elkalandoztam a mozitól, ami úgy jött ide, hogy ma gyümölcsnapom van. Így pedig kínzás elmenni moziba. Nagyon szeretem a nachost csípős szósszal és csípős paprikával. Hozzá természetesen sok-sok kóla. Esetleg csenek kukoricát a páromtól vagy megeszem a perec maradékát, amit a gyerekek meghagytak. Az íz- és illatfokozók miatt azonnal beindul az ember nyálelválasztása már a mozi látványára is, de amikor ténylegesen megcsapja az orromat az illatok keveréke... Korgott a gyomrom. Így jön ide a mai mozi. Nem kaptam semmit, csak vizet.

Csoda ezek után, hogy a futás sem ment túl jól? 20:13 lett a 3+2. Fél perccel gyengébb, mint tegnap.

Holnap húsnap, a recept már előkészítve, fényképező feltöltve. Jönni fog a képes főzési tanácsadás by PACO.

Ma is készültek képek természetesen, a gyerekek nem élhetnek csak gyümölcsön, de még nem írtam meg. Majd kirakom azt is.

Szólj hozzá!

Címkék: mozi futás gyümölcsnap IMF

A bejegyzés trackback címe:

https://90napeloszor.blog.hu/api/trackback/id/tr203543548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása