Fogyás vagy ruhacsere? :)

Friss topikok

  • Paco: @NikiMiki82: Köszönöm az elismerést! Lájkold a blogot Te is, Te lehetsz a tizedik. :) Ps.: A köve... (2012.01.09. 21:22) A 90 napos diéta leírása

Archívum

HTML

Második ciklus: DONE

2012.01.09. 21:02 :: Paco

8. nap

Gyümölcsnap.

Azt hiszem ez mindent elmond. Reggel gyümölcs, délben gyümölcs, este gyümölcs. Gyakorlatilag gyümölcs bármikor, egész nap. Reggeltől mikulásig, Alkonyattól pirkadatig. Nem, ez egy filmcím, fordítva: pirkadattól alkonyatig... és tovább. Ez utóbbit a Dörner György hangján megszólaló Buzz Lightyear mondja. "A végtelenbe ÉS TOVÁBB!" Ha valaki nem ismerné, akkor kukk a képre, ő van balról (jobb oldalon Woody emeli a kalapját).

buzz.jpg

Megőrültem. ÉS ÉHES vagyok. Vagyis nem, mert tele a pocak, de szerettem volna szalonnát enni, vagy körömpörköltet, vagy legalább a gyerekek maradékát, de nem lehet. :) Holnap viszont már igen, A recept összeállt a fejemben, ha kész, akkor kirakom azt is a többi közzé. Ugyanitt találjátok meg a mai szösszenetemet, ami egy egyszerű pik-PAK gyümölcssaláta.

Elképzelésem nincs hogyan lehet variálni ezt a napot, de szerencsére van három nap gondolkodási időm.

Más.

Futás.

Ma is sikerült 3+2-t futnom! :) De ma nem büntetek senkit további klipekkel. A facebook oldalamra kiraktam egyet. Egy igazi csodát 1999-ből. Egyszerűen meg kellett ünnepelni. 3+2. Ha akarom, akkor 3.140 m 19:55 alatt. Egy picivel lassabb volt, mint tegnap (0:15-tel), de élvezem.

A mérlegnek pedig megbocsátottam átmenetileg nem haraxom rá annyira, de figyelni fogom minden reggel, ugyanis ma 77,6 volt a kijelzőn! :D

YESSS!

Szólj hozzá!

Címkék: futás gyümölcsnap gyümölcssaláta

A bejegyzés trackback címe:

https://90napeloszor.blog.hu/api/trackback/id/tr243532467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása