Fogyás vagy ruhacsere? :)

Friss topikok

  • Paco: @NikiMiki82: Köszönöm az elismerést! Lájkold a blogot Te is, Te lehetsz a tizedik. :) Ps.: A köve... (2012.01.09. 21:22) A 90 napos diéta leírása

Archívum

HTML

Hatodik ciklus: DONE

2012.01.25. 19:59 :: Paco

24. nap

Ennek a napnak is vége. Holnap megint húsnap lesz, pontosabban fehérjenap. Majdnem bitztos, hogy gombapörköltet fogok enni. Csak ki kell olvasztanom és felforralás után beletenni 1-1,5 pohár tejfölt. Nagyon várom.

Pláne úgy, hogy minden finom illattal kínozni lehet most. Úgy értem minden finom étel illatával. A Kedvesem parfümje az más, de amikor a gyerkőcökkel hazaértük az oviból, vagy le kellett mennem a pincébe vagy a futás előtt és után, sőt akkor már otthon is csak finom illatok csiklandozták az orromat, nos... az szörnyű volt.

Pontosan tudom, hogy ki mit fog vacsorázni.... Én egyiket sem of korsz, mert gyümölcsnap van, pedig jó lenne. :) Mindenre érzékenyebb lett az orrom üres gyomorral. :) Most valahogy így érzem magam:

cheese.png

Minden kedvencemnek érzem a csábító illatát, ha becsukom a szemem, akkor látom az elkészítését, a teljesen kész étel tálalását, szinte érzem az ízét is, mégsem nyúlhatok hozzá. Csakúgy, mint azok a szegény kisegerek a sajthoz... :D

Nagypapám az ilyenre mondta, hogy "Te szakítottad, fiam. Szagoljad!". Nem tart már sokáig, hétfőn már jön az első víznap. Addig pedig remélem folyamtosan menni fog le a súlyomból és március végére le tudom futni a 10 kilométert egy óra alatt. Ma kicsit gyorsabban sikerült letfutnom az 5.000 métert. Kicsit más úton mint tegnap, nem kolbászoltam el messze. Csak itthon: 3+3+2 (+egy telek oda-vissza). Az idő 31:18.

A mérleg ismét megmutatta az eddigi minimumot: 74,8, ami egyértelműen biztató. Ma csak gyümölcs volt, holnap reggel illik kevesebbnek lennem. Majd meglátjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://90napeloszor.blog.hu/api/trackback/id/tr723780935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása